Primarul comunei

Roka Marius Andrei

     În urma alegerilor locale din 2012, am onoarea de a reprezenta și servi cetățenii Comunei Căuaș.

    De profesie economist, în trecut am fost angajat în sectorul bancar, o perioadă de peste 8 ani. Această experiență directă cu oamenii, de ascultare, identificare și înțelegere a nevoilor fiecăruia mă ajută foarte mult în activitatea mea de zi cu zi.

      Încurajez investițiile private pe raza comunei noastre, atât cele realizate de locuitori cât și cele realizate de străini pentru că în actuala situație economico-politico-socială în care se află țara noastră și regulile de accesare a fondurilor, singura variantă de dezvoltare serioasă și constantă a Comunei Căuaș o reprezinta veniturile proprii. Doar în ultimul an calendaristic au fost emise 17 certificate de urmabism pentru investitii a căror valoare fiecare depășește 1 mil. euro( o parte au demarat deja lucrările de construcții). Efectul financiar major al acestor investitii private în viața cetățenilor(asfaltări) va fi simțit aproximativ din 2020.  

    Și pe această cale rog cetățenii Comunei Căuaș să apeleze la mine cu încredere pentru a identifica posibilele soluții la problemele pe care le întâmpină.

Vă mulțumesc frumos.

Tel.: 0786144077